8 Aralık 2011 Perşembe

Batarken...

2 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. İçerik-Başlık : Sivil Toplum Kuruluşlarına Destek

    Assos Diamond, Türkiye'nin dört bir yanındaki sivil toplum kuruluşlarına destekçilerinin aracılığıyla Facebook üzerinden ulaşıp, onlara destek veriyor.

    İlk zamanlarda sadece kullanıcıların arkadaşlarıyla iletişimde kalmak, hoş vakit geçirmek amacıyla kullandığı Facebook, artık bazı büyük firmalar için en çok tercih edilen iletişim kanalı olarak gösteriliyor.

    Bu bilince sahip bir marka olarak Assos'ta dev projelerini Facebook üzerinden geliştiriyor. Facebook aracılığıyla 2. sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Assos, sosyal duyarlılığı yüksek bir marka olarak başarılı projelere imzasını atmaya devam ediyor.

    Assos "Gönülden Bağlıyım" projesi ile Türkiye'nin dört bir yanındaki 1000'e yakın sivil toplum kuruluşuna, takipçilerinin desteğiyle ulaşmayı amaçlıyor. www.facebook.com/assosonline
    adresinden yürütülen kampanyada, takipçilerin destek vermek istediği STK'yı belirleyip destek ver butonuna tıklamaları yeterli. Desteklenen STK'lardan minumum 3000 desteğe ulaşan ilk 30 STK'nın bilgisayar, yazıcı gibi ofis malzemeleri Assos tarafından karşılanıyor.

    Assos milyonlarca kullanıcıya ulaşıp, hem onları yeniliklerden haberdar etme hem eğlendirme hem de kendilerinin de destekleriyle topluma yararlı çalışmalar yapmak gibi bir çok faaliyeti Facebook aracılığıyla başarıyla yürütebilen bir marka olarak, bu yönde sürdürülebilir çalışmalarına hız kesmeden devam etmeyi hedefliyor.

    Sizde kuruluşlara destek veriniz .

    Mert

    YanıtlaSil